tiistai 22. huhtikuuta 2008

Neitsytkädet

Jaaha korkkasin muonion pyörätiet addiktilla. satakasikymppiset ja pikkukikkailut tuli vielä osattua sitte neitsytkäsiin ilmesty sisäsiä verenvuotoja nii oli pakko lopetella. Nyt Lähen Ylläkselle tsekkaan lumitilanteen lumipulkan kans.

Huh petonkiparkki on jo esillä, no helveetten Pitänee varmaan pysähtyä oulussa mutka ku meen Tamperecitiin pyörän kans. tuossa toukokuun toisella viikolla. Olkaapas oululaiset paikalla nii käymä tsiikailemassa spotteja.

-Jussi aka Jättikyrpä-

Edit.
Tässä vielä kuvaa ylläksen pressisessioilta

maanantai 21. huhtikuuta 2008

Betonin korkkaus

Kylmää, märkää jne.
No paistopa ainaki aurinko.

torstai 17. huhtikuuta 2008

Betonicheck




Parkilla näyttää hyvältä. Jos ei tuu mittään lumimyrskyä niin uskoisin että viikon sisällä pääsee ajeleen ihan tosissaan. Skeittareita oli jo nippu ja bmx junnujaki kourallinen.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

HAR HAR HAR

Meikäki pääsi mukaan kuvioihin. Kevät tulee, lunta tulee lisää ja ajohalut vain kasvavat. Jos joku tietää että ois kahvinkeittäjän paikka vapaana jossakin niin soitelkaa.

No onkos tullut kesä...


NO EI VITTU OLE. ALAKAA PIKKUHILJAA MENNÄ JO HERMOT TÄHÄN LOSKAPASKAAN. VITTUAKO SILLÄ PETONIPARKILLAKI TEKKEE, JOS POOLIT KELPAA VAIN RUSETTILUISTELUUN. KÄVIN TÄNNÄÄN EKKAA KERTAA ULKONA PYÖRÄILEMÄSSÄ JA SENKI TEIN MAASTOPYÖRÄLLÄ. NYT ON VAATTEET VITTU RAVASSA.






No paistopa ainaki aurinko...

sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Flowhallikauden päättäjäiset

Oltiin flowhallilla ajamassa viimistä kertaa tälle talvelle ja oli varmaan paras ajokerta tähän mennessä. Sai ajella kolmestaan rauhassa ja meni jotaki ihan uusia juttuja.

Cpt. Smooth ajo päin seiniä miten sattuu


















Riib-air






















Katoimma pöyät




































































Arvostan kuvaajia melko paljon




















Näytettiin Jasulle mitä sen pitäis tehä




















Pyörin vähän joka kohasta























Kuvista propsit kuvaajamatille

seinä joki oli tosikiva



300km, 4,5h ajamista ja 300km takasin - oli sen arvosta. Kiitokset hyvistä jameista ihmisille. Pahoja tenppuja lähti porukalta paljo. Lehon whipit, tapit ja säkit - voi jeekama sentää! Sitte kans melkein ländätty tuplavippi Ekiltä oli kans hc187-kamaa. Espoon Paten ajamista oli kans aiva mahtava kattoa ja Niclaksen tyyli oli aivan mahtava. Mitähä muuta. Flänkki-Antti veti kans barspinin varmaa jokasesta mahollisesta välistä ja Tampereen Säkäki veti vissiin jamien ainoan voltin. Krisulla oli kivat housut ja liian smootti tyyli. Vanhemmasta ikäpolvesta Martti veti kyllä tyylikkäästi ja täytyy vain toivoa, että itekki olen tuossa vaiheessa elämää ja vastoinkäymisistä huolimatta pyörän päällä eli kättä täytyy nostaa! Jonneki oli aiva omaa luokkaansa ISOILLA ILMOILLAAN ja ajamisen taso oli muutenki tosi hyvää. Hauskaa oli elikkä ens vuonna uuestaan!


Ilk...Jasu nukkuu tyytyväisenä viestien lähettämisen jälkee.

torstai 3. huhtikuuta 2008

ONNEN_PÄIVÄ



Jasu on tullu takas kotiin leikkimästä sotaa. Enää sitä ei käskytetä ja sorreta muutako minun ja Miikan toimesta. Seinäjoelle vissiin lauantaina lähetää jonkinmoisella possella. Itellä huomenna päntin kans keikka nuorisotalolla. Ollaan jonku uskis-päntin lämppärinä. Mitään omia piisejä ei tietty olla saatu aikaan, vaan kovereilla mennään. Pitäs vissiin joku päivä keskittyä kunnolla poikien kans siihe omaan puoleen. Ei siinä, tännään ekan kerran lauloin kahteen kuukauteen ja saas nähä mite huomenna mennee.

-Riib

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

whaat?

onko se totta?

kostan ja kolaan rovaniemen spineminipoolin puhtaaksi lumesta!

Betonia keitetään

Villit huhut on totta. Parkilla pysty jo yhen poolin päätyä ajaan ja rohkeimmat junnut ajeli muita juttujaki. Junnut oli puhistanu isommasta poolista matalemman pään. Itehän oon ihan liian vanha ja aikuismainen rapakkoleikkeihin, joten oma ajo rajottu tireslideihin ja normaaleihi aireihin poolissa. Viikon päästä uuestaan katteleen tilannetta.

Riipi kuittaa, ja kiittää Oulun junnuha esimerkillisestä ahkeruuesta!

Junnuille siinä mitallit.

tiistai 1. huhtikuuta 2008

Sulaa betonia

Kuulin villiä huhua että junnut ois käyny jo jotain kaaria betoniparkilla hinkkaamassa. Kauaa ei varmaan enää kestä ennenkö siellä voi ajaa jo ihan tosissaan.